×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 354

Sant Cugat - CBT (55-95)

Tornada perfecta del descendit CBT a la Lliga EBA amb una victòria incontestable a Sant Cugat. Molt superior des del començament, prova superada, especialment per a les cares noves dels de Berni Álvarez. 

Els percentatges de tir blaus han estat excel·lents i destaca sobretot l'encert exterior amb 11 cistelles de 22 intents. Acaparador del rebot i còmode a pista, el CBT ha pogut diversificar els minuts entre tota la plantilla per gaudir d'un debut plàcid, també per als acabats d'arribar. 

Orion Outerbridge ha sumat 19 punts i 6 rebots, convertint-se així en el màxim anotador del seu equip. Dani Tugores n'ha signat 18 i el jove del planter, Ousmane, uns espectaculars 10 punts i 9 rebots en 18 valuosos minuts a pista

I és que Berni ha estat generós amb el planter acabant l'últim quart amb un cinc a pista de menys de 18 anys de mitjana i amb noms com els de Ferran Millan, Joan Guixens, Kristian Mendes, Marc Buscail i el mateix Ousmane, a banda de Gerard Estebanell, una altra de les perles de la base que ha aconseguit 8 punts i 3 rebots. 

Un CBT que s'estrenarà com a local en horari poc comú al Serrallo, diumenge a les 12.30 hores, per facilitar el desplaçament de l'Es Castell, conjunt de les Illes Balears. 

Parcials: 18-23, 7-22, 16-23 i 14-27.

Estadística del partit:

https://baloncestoenvivo.feb.es/partido/2219320