Andorra - Nàstic (2-0)

El pitjor partit del Nàstic de l'era de Raül Agné en el primer dia en què no ha mostrat cap símptoma positiu de cara al futur. Derrota merescuda a Andorra, la segona consecutiva fora de casa i on encara no ha guanyat.

Agné ha repetit l'onze del dia de l'Alcoià, en què l'equip va començar per darrere en el marcador però va acabar capgirant-lo en la segona meitat: Manu García, Pol Domingo, Alex Quintanilla, Aythami Artiles, Joan Oriol, Robert Simón, Javier Ribelles, Pedro Del Campo, Javi Bonilla, Fran Carbia i Edgar Hernández.

Avui, però, la proposta d'inici no ha funcionat, tampoc la final amb l'entrada dels suplents Pedro, Fullana, Nil, Pablo i Jannick. Un Pedro Martín que ha substituït Édgar per lesió després de topar fortuïtament amb Fran Carbia. 

Els dos gols de l'Andorra s'han produït durant la segona part; el primer d'ells, obra de Revel (49'). El seu xut llunyà i tou no l'atura Manu Garcia, que podia haver fet més per evitar l'1 a 0. El segon i definitiu l'ha aconseguit Ruben Enri (86') després d'un servei de banda que sorprèn la rereguarda grana per arribar al davanter local, que ha sentenciat així la tarda. 

Molt poca presència ofensiva del Nàstic al llarg dels 90 minuts i més enllà, gairebé, dels primers 15. Poc dominadors del mig del camp, sense mossegar a dalt i tous al darrere, els futbolistes han acabat demanant disculpes a l'afició desplaçada fins als Pirineus i que s'ha mullat sota la intensa pluja caiguda a l'Estadi Nacional. 

Els grana pateixen així la que és també la segona ensopegada del curs perquè a casa han sumat tants punts com s'han disputat. La Primera RFEF continuarà dissabte vinent contra el Sabadell al Nou Estadi. Un Nàstic que es queda amb 10 punts en 6 jornades. 

Imatges cedides per Footters.