×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 354

Inés Solé: 'Hem tingut les millors festes tenint en compte la situació'

Més d'11.000 entrades venudes i gairebé 20.000 invitacions repartides. Un 98% d'espectacles amb l'aforament complet. Són les dades que deixa una Santa Tecla encara marcada per les mesures Covid, però en la qual no s'han escatimat esforços perquè tothom pogués gaudir-ne.

Ha estat la Santa Tecla del retrobament amb la part més tradicional de la festa. El seguici, els balls parlats, l'espectacle del retaule o l'entrada de músics han trobat la manera de tornar a entrar amb sintonia amb els tarragonins i tarragonines.

Santa tecla balanç 1

L'acció castellera el dia de la patrona va ser la imatge més esperada. Després de dos anys sense activitat, la plaça de la Font tornava a acollir els castells i pilars de les quatre colles de la ciutat.

Els botellots han estat una de les poques notes negatives d'unes festes també marcades per la polèmica amb els bars de la plaça de la Font. Des de l'Ajuntament es confia que aquesta imatge no es tornarà a repetir.

Santa tecla balanç 2021

Les festes de Santa Tecla han comptat amb un gran desplegament per part de TAC12. Els ciutadans han pogut seguir en directe les tandes de lluïment del seguici, els balls parlats i l'acció castellera del dia 23, entre d'altres.

A més, amb col·laboració amb el consistori, s'ha creat el canal de YouTube de TotTeclaTv, per on s'han retransmès una quinzena d'espectacles i s'ha penjat tota mena de contingut vinculat a la festivitat que han derivat en gairebé 30.000 visualitzacions i prop de 600 subscripcions.