Conèixer la ciutat a través del mòbil: mEduTarraco

Alumnes de diverses escoles tarragonines han realitzat aquest matí l'activitat lúdica, educativa i solidària del projecte mEduTarraco. A través de l'app Mobile History Map han recorregut diversos punts emblemàtics de Tarragona i han hagut de respondre preguntes que planteja l'app en cada visita, un dels punts per exemple, és la plaça de la Font. En funció dels encerts, els participants acumulen punts i aconsegueixen medalles. 

Ja fa quatre anys que es va posar en marxa la iniciativa per tal de potenciar l'ús educatiu dels aplicatius mòbils. Abans, però, es feia al Palau de Congressos, però l'any passat es va haver d'anul·lar a causa de la pandèmia. Enguany s'ha decidit fer a l'aire lliure, en grups reduïts i durant dos mesos, entre l'abril i el maig.

Una iniciativa oberta a alumnes i famílies per conèixer llocs d'interès cultural de la ciutat jugant i aprenent amb el mòbil.

DDR A

El Projecte mEduTarraco és la proposta d'un equip de 15 docents i està coorganitzat pels Serveis Territorials d'Educació a Tarragona, l'Ajuntament i el programa mSchools.