Tarragona vol ser de Superlliga dissabte

La lluita per pujar del Volei SPiSP comença aquest divendres contra el Cisneros Alter a les 10 hores i continuarà el mateix dia, a les 17 hores, davant l'Extremadura. Els dos millors del grup es creuaran amb els dos més destacats de l'altre, format pel San Sadurniño, l'Arona i el València, amfitrió del torneig. Els dos vencedors de semifinals ascendiran a Superlliga, sostre del voleibol inèdit a Tarragona des del 2018.

Amb l'únic dubte d'Hèctor Garcia per culpa d'un fort cop que ha impedit que treballi al ritme dels companys els darrers dies, per passar a semifinals serà imprescindible probablement guanyar els dos enfrontaments contra Cisneros Alter i Extremadura, segon i primer de les seves fases inicials, respectivament.

Els cooperativistes van completar amistosos previs a una pista valenciana que coneixen a la perfecció i on dissabte a la tarda sabrem qui puja amb la celebració de les dues semifinals. La final de diumenge serà ja un simple homenatge per als únics dos clubs amb plaça assegurada a Superlliga el curs vinent. Tarragona pot tornar a l'elit aquest cap d setmana.