Rodri: "Hem de jugar igual a casa que a fora"

Es confirma la baixa de Tejera per al partit de demà divendres del Nàstic al camp de l'Osasuna. Rodri admet que l'equip pateix ansietat al Nou Estadi i podria apostar per un futbol més directe també a Tarragona.

Sense Tejera, el doble pivot serà destructiu amb Jon Gaztañaga i Zahibo. I això pot marcar la proposta futbolística grana, que podria basar-se en el joc directe i en l'aprofitament de contraatacs. No queda clar qui acompanyarà Manu Barreiro en punta perquè, sense el lesionat Uche, ni Dongou ni Emaná disposen de les condicions òptimes per suportar 90 minuts. Fidel al 4-4-2, la lesió de Juan Delgado complica les opcions del tècnic a Pamplona, on el Nàstic s'enfrontarà a un Osasuna en crisi i que tan sols ha guanyat 1 dels últims 7 partits de Lliga. Mentrestant, Rodri admet que la plantilla té un problema d'ansietat al Nou Estadi.

L'equip ha viatjat aquest mateix migdia cap a Navarra on demà trepitjarà un estadi inèdit en partit oficial des de la disputa del playoff d'ascens a Primera de fa dues temporades.