L'afició torna al Nou Estadi

El Nàstic va batre diumenge el rècord d'assistència del curs. Més enllà de la important afluència visitant, la bona imatge de l'equip, que encadena set jornades sense perdre, ha permès que els aficionats tornin lentament a la grada.

No es pot obviar l'existència d'una marea blava que va incrementar la xifra total d'assistents però tampoc es pot negar que l'actual Nàstic enganxa molt més que el dels últims mesos. L'arribada dels nouvinguts de l'hivern ha aportat una intensitat que ja convenç el soci grana, a mig camí de la permanència i sis punts per damunt del descens. 4.435 persones van contemplar el Nàstic-Lleida in situ, per sobre del rècord del curs establert en la primera jornada i davant el Llagostera. La pitjor xifra va viure's fa tan sols un mes i coincidint amb la visita del filial del Barça. Sembla que, per fi, l'afició ha tornat al seu seient.

L'equip recuperarà la rutina d'entrenaments aquest dimecres per preparar un derbi inèdit els últims anys i que el portarà al Nou Castàlia, el camp d'un Castelló en places de promoció amb 44 punts, 16 més que el Nàstic; són, també, els punts que separen l'equip de Toni Seligrat de la part alta classificatòria.