Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

Més d'11.600 treballadors estan cridats a vaga en la primera aturada del sector químic de Tarragona

A partir de les 6 del matí d’aquest dimecres i durant 24 hores els treballadors dels dos polígons químics de Tarragona estan cridats a vaga. La protesta afecta a més d’11.600 empleats. El 60% són de les empreses principals i el 40% d’empreses auxiliars com seguretat o neteja. Des de primera hora diversos piquets informatius ocuparan les vies d’accés en aquestes empreses. El principal objectiu d’aquesta vaga és millorar les condicions de seguretat dels treballadors i les seves condicions de treballs.

El dia de vaga tindrà dos moments destacables, a les onze del matí una concentració davant les portes de l’empresa IQOXE i a les set de la tarda, amb la gran manifestació convocada per sindicats, associacions de veïns i entitats ecologistes que arrencarà des de la plaça Imperial Tarraco i enfilarà la Rambla Nova per acabar al carrer Sant Francesc davant la delegació del govern. Els sindicats fan una crida als treballadors del sector perquè més enllà d’assistir a la marxa també facin l’aturada.

Amb motiu de la manifestació, l’Ajuntament de Tarragona ha organitzat una operativa especial pel trànsit de la ciutat. Des de dos quarts de sis de la tarda fins a última hora del dia, els autobusos seran gratuïts i s’augmentaran les freqüències per minimitzar l’ús del vehicle privat. A banda s’habilitarà un aparcament d’autocars a l’Avinguda Catalunya.

Canvia't al 39 a la TDT
hd

No ens perdis, canvia't al 39

Resintonitza el nou canal de TAC12 a la TDT

MÉS INFORMACIÓ