Els desperfectes als habitatges de Bonavista, intactes un mes després de l'accident

Un mes després d’aquell 14 de gener tot segueix igual, res ha canviat al barri de Bonavista. Els veïns continuen convivint amb els desperfectes que l’accident va provocar en molts habitatges i negocis, com vidres trencats i esquerdes que es van agreujant. L’Associació de Veïns d’aquest barri de Tarragona ha comptabilitzat més de 200 afectats.

Els pèrits continuen avaluant els desperfectes. De moment les assegurances encara no han pagat res, i amb molts casos, no se’n volen fer càrrec perquè diuen que ho ha de pagar IQOXE. Els veïns demanen solucions per poder solucionar com més aviat millor aquest problema.

A banda d’estar indignats per aquesta situació també continuen amb por. Han perdut tota la confiança que tenien amb el sector químic, empreses que tenen a menys d’un quilòmetre. Per tots aquests motius Bonavista fa una crida a tothom perquè se sumi a la manifestació d’aquest dimecres.

Més enllà de Bonavista l’Ajuntament de Tarragona, que ha habilitat oficines per atendre als afectats d’IQOXE, va rebre els dos dies posteriors a l’accident més de 30 trucades per fer consultes. El consistori però només ha tramitat tres expedients.