Mare Nostrum Cup: comença el torneig

Salou ja és la capital del futbol formatiu amb la 19a edició de la Mare Nostrum Cup. Els nervis de jugadors i espectadors van omplir les espectaculars instal·lacions esportives salouenques per on hi passaran 300 equips i unes 10.000 persones, entre jugadors i visitants. Països com Estats Units, Japó, Dubai, el Líban o França, entre altres, hi seran presents. Tot i que on ha agafat especial prestigi és a Espanya, on ja és considerat com una cita de referència al calendari esportiu de molts clubs.

La seu principal del torneig són les flamants instal·lacions del Complex Esportiu Salou. Amb 13 camps de futbol, incloent-hi el nou Estadi del qual estan enllestint els últims detalls. Tot i així no són suficients per rebre els 800 partits que es jugaran aquests tres dies, per això el torneig arribarà a 12 seus més repartides pel territori.

Una gran experiència esportiva i social, on jugadors de categories que van dels prebenjamins als cadets, en femení i masculí, entren en contacte amb altres maneres de jugar i fan amics d’arreu del món.