Mare Nostrum Cup: continua el torneig

Segona jornada del Mare Nostrum Cup. El torneig ja afronta la recta final i en la competició de dissabte es van definir els equips finalistes de cada categoria, que l’últim dia competiran pels títols.

Malauradament la pluja va ser una de les assistents del dia, a la tarda, tot i que per sort es van poder jugar tots els partits i no va alterar el curs de la competició. Això sí, els acompanyants dels jugadors i els espectadors van haver de desplegar els seus paraigües per poder gaudir dels partits.

L’ambient competitiu es respira al Complex Esportiu Salou. Nois i noies vinguts de molts llocs gaudeixen jugant a futbol i coneixent a altres jugadors. Un aprenentatge no només personal, sinó que també esportiu. Els joves es troben amb moltes maneres diferents de jugar al futbol.

Això sí, és una competitivitat molt sana. L’esport a aquestes edats, sobretot, és per passar-ho bé i aprendre. A més, l’estada durant tot un cap de setmana fa que l’ambient als equips sigui immillorable.

La 19a edició del Mare Nostrum Cup viurà unes emocionants finals el seu últim dia, després de gairebé 800 partits. Una jornada de nervis i molt futbol per veure qui acaba guanyant cada categoria. Tot i així, i tal com han dit els seus protagonistes, el premi més important és l’experiència.