'Final Four' de rodatge

Mollet serà la seu, aquest cap de setmana, de la Final a Quatre de la màxima competició del país. Tant l'amfitrió com el Prat i el Cornellà disposaven de plaça fixa; la darrera va decidir-se en l'eliminatòria prèvia entre l'Hospitalet i un Salou que va sorprendre a domicili tot i no haver disputat cap amistós arran de les constants baixes.

La destrossa del pavelló municipal per culpa de les pluges afegeix obstacles en el camí dels de Jesús Muñiz, que semblen disposar permanentment d'una via de sortida per continuar avançant. I això és el que buscaran contra el Cornellà, amb la possible baixa per lesió d'Adrià Aragonès i la segura de Ronnie, que encara no ha pogut incorporar-se al grup per temes burocràtics.

Cornellà i CB Salou no es veuen les cares des de la campanya 2019 - 2020 i a la Lliga EBA, quan tots dos van guanyar els respectius duels com a local. Els del Baix Llobregat van ascendir a la Plata el mateix any de la pandèmia, però descendir mesos després. En qualsevol cas, van mantenir-se a la categoria després d'assumir la renúncia de plaça del Barça B. Situació semblant a la dels salouencs, que van pujar aquest estiu per ocupar la vacant dels blaugrana.

El Cornellà - Salou començarà aquest dissabte a les 17 hores. El perdedor jugarà la final de consolació a la mateixa hora i l'endemà. El partit pel títol de Lliga Catalana LEB Plata arrencarà diumenge a les 19.30 horese. La fase regular de la LEB Plata començarà el 8 d'octubre i a la mateixa pista, contra el Mollet.