×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 354

Les anteriors finals del CB Salou

La de diumenge contra el Girona B no serà la primera gran final al pavelló Salou Centre. Si expliquem que caure per 45 - 52 en la tornada de la ronda prèvia a la fase d'ascens a EBA no genera tristesa és pels nou punts d'avantatge de l'anada a Sant Cugat.

El 20 de maig del 2018, el CB Salou va veure l'eliminatòria pràcticament perduda: 20 per sota a manca d'un últim quart en què el caràcter dels de Jesús Muñiz, que ja ocupava la banqueta, va lluir al màxim. Va ser la porta d'entrada a una 'Final Four' que va celebrar-se a la capital de la Costa Daurada i en què els dos finalistes s'asseguraven pujar.

Un d'ells va ser el CB Salou i gràcies al triomf contra el SESE. Curiosament, tots els participants d'aquella lligueta competeixen ara a divisió estatal. CJ, Santiago i Morales ja militaven amb els del Tarragonès.

El debut a la nova categoria va ser eficient, sense patir per la permanència. El segon curs pot considerar-se infructuós per culpa de la pandèmia. L'ambició del CB Salou, en qualsevol cas, no va deixar d'incrementar-se per portar la plantilla fins a la segona plaça de subgrup en la campanya 20-21.

L'única vegada que els salouencs han disputat una final d'EBA va ser a Mollet i on van ensopegar per tres punts tot i dominar 39 minuts. La gran diferència del CB Salou - Girona B respecte a aquell duel és que ara toca afrontar el partit decisiu amb l'afició al costat.

Salvant les distàncies perquè es tracta d'una altra competició, la darrera gran experiència en duels a cara o creu va ser la de la final de Lliga Catalana d'aquest curs i en què el filial del Barça va emportar-se el títol.

Diumenge contra el Girona B (TAC12, 18 hores) no hi haurà trofeu en joc, sinó les esperances d'allargar unes quantes setmanes més l'excel·lent temporada dels de la capital de la Costa Daurada.