Que el resultat no tapi una final per recordar

Final històrica i resultat just. Res a dir esportivament parlant; bé, sí que el jove Barça és un cicló capaç de jugar molt bé a bàsquet i de gestionar atacs i defenses com si sumés una dècada d'anys més al DNI. I no, tots ells se situen ben per sota de la barrera dels 20 anys.

A banda, no va ser el dia del CB Salou, lluny d'una versió profitosa des del primer quart, a remolc, tant voluntariós com desencertat. Un detall com a exemple: 24 punts en tota la primera meitat, els mateixos que durant el primer quart de l'anterior partit al pavelló salouenc. El marcador va refredar progressivament l'afició, que va respondre a la crida per fer possible l'ambient de les grans ocasions, de les que mai s'oblidaran independentment del resultat.

TAC12 va emetre el partit en directe, també la resta de televisions de proximitat de Catalunya: va ser l'enèsima oportunitat de mostrar Salou com a aparador esportiu de primer nivell a través del seu equip i també de la seva ja dilatada i exitosa capacitat organitzativa.

El Barça B no és rival del CB Salou durant la fase regular d'una Lliga EBA que continuarà aquest cap de setmana, diumenge a la tarda, contra el Sant Cugat i a la capital de la Costa Daurada. Serà el tercer partit de lligueta amb un balanç dels grocs d'un triomf i una derrota.

Fotografia: Jonay González - FCBQ

Més en aquesta secció: « Passeig WRC El CB Salou passa pàgina »