×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 354

El Mare Nostrum Cup reconquereix la Setmana Santa

Tornada d'èxit absolut del torneig de futbol base més important de la demarcació de Tarragona. Salou ha acomiadat avui una edició del Mare Nostrum Cup que, entre acompanyants i esportistes, mou més de 10.000 persones.

L'entrega de trofeus als conjunts més destacats de la primera edició posterior a l'esclat de la pandèmia ha sigut el colofó a una festivitat de Setmana Santa que, esportivament parlant, va arrencar entre setmana amb la inauguració de la cita des del passeig Jaume I i va continuar l'endemà amb la celebració dels primers duels.

El final, com sempre, s'ha celebrat a les instal·lacions del Complex Esportiu Salou Futbol i on tant aficionats com futbolistes han tancat les llargues jornades d'activitat constant al recinte. 

La vintena edició del torneig, però, va molt més enllà de Salou, ja que és la suma d'esforços de vuit municipis i la utilització directa de 35 camps diferents. Una oportunitat ben important, també, des del vessant turístic per a la capital de la Costa Daurada.

Música, actuacions diverses i prop de 300 equips han sigut el gran atractiu d'un Mare Nostrum Cup més que consolidat, que potencia la presència d'equips femenins i que disposa de representació internacional diversa. La següent cita apunta ja cap al darrer cap de setmana de l'estiu i quan es durà a terme el Mare Nostrum Summer Cup.