El CB Salou no jugarà la seva fase d'ascens

No ha pogut ser, no jugaran la fase d'ascens a Plata al seu pavelló. Els salouencs han caigut 73-70 en un partit que han dominat fins a les acaballes i en què la carrega matinera de faltes personals ha acabat passant factura.

El primer parcial del CB Salou ha estat incommensurable: encert en atac, domini del rebot i seguretat al darrere per enfonsar els locals en els seus propis dubtes, poc habituats a veure's per darrere en el marcador aquest curs. El segon quart, en canvi, la càrrega de faltes d'homes importants com Catani (4) i Òscar Ngomo (3) ha travat el rendiment visitant, tot i que ha pogut mantenir una diferència de sis punts al descans.

El Mollet ha seguit picant pedra per reduir lentament el coixí favorable als de la capital de la Costa Daurada, ben resguardats en l'encert d'Adrià Baiget (20 punts i 4 triples). A manca de poc més d'un minut, els del Vallès s'han avançat per primer cop (72-70) i el CB Salou els seus següents intents, inclosos dos tirs lliures i el rebot posterior, per empatar.

cb salou 9 naig

Un darrer llançament de tres a la desesperada d'Adrià Baiget no ha pogut evitar que el CB Salou confirmi la seva continuïtat a la Lliga EBA i la seva absència a la fase final d'ascens a la LEB Plata, que es disputarà a València i Salou de dijous a diumenge vinent.

El trist desenllaç de curs no pot tacar l'espectacular rendiment dels de Jesús Muñiz, referents ja de la categoria i que s'han referit de dos greus episodis de COVID al vestidor durant la lligueta de grups.

Parcials: 18-30, 17-11, 17-14 i 21-15