×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 354

TAC12 emetrà en directe el CB Salou - Roser

No serà el típic partit entre favorits perquè el Roser és sisè i ja no té res a pelar a la part alta, però sí que serà l'habitual en què pots perdre molt de l'aconseguit fins ara. I no, el CB Salou, no pot permetre's el luxe de caure davant la seva afició, seu també del compromís de la pròxima setmana contra el Barberà. 

Els de Jesús Muñiz opten a la novena victòria consecutiva del curs per continuar en zona d'accés a la fase per pujar a la LEB Plata.

Quan arrenqui el CB Salou - Roser hauran transcorregut 98 dies des d'aquella derrota contra el Martinenc, aquí mateix, l'última dels de Jesús Muñiz, segons (11-4) i dos triomfs per dota del CBT, però amb un duel menys acumulat.

Just per darrere hi ha El Olivar, amb la mateixa targeta de resultats que els de la capital de la Costa Daurada. I és poc probable que CBT i El Olivar punxin davant el cuer Barberà i el CB Valls, respectivament, si tenim en compte que els d'Oriol Pozo pateixen una plaga de baixes sense precedents enguany. Els grans no fallen en dies com del Roser.

El Roser no rasca fora de casa des de l'octubre: és molt més fiable com a local, on justament ja va desfer-se del CB Salou el passat 6 de novembre. Ha canviat molt la taula des d'aleshores, però el referent ha de servir d'avís al vestidor per fugir de qualsevol porció de confiança mal gestionada.

El base Adrià Baiget continua fora del grup per lesió muscular i de cara a un CB Salou - Roser que es jugarà diumenge a les 18.15 hores, que seguirem en directe a TAC12 al programa En Joc i amb narració 100% local.