×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 354

Salou reclama aprovar el Pla Director Urbanístic del CRT aquesta setmana

Així de contundent s'ha mostrat l'alcalde de Salou, Pere Granados, minuts després del ple extraordinari d'aquest dimecres. Segons ha pogut saber TAC12, s'està treballant perquè el ple del Consorci del Centre Recreatiu i Turístic es reuneixi aquest mateix divendres, tot i que encara es desconeix l'ordre del dia de la reunió.

UNANIMITAT AL PLE SALOUENC

Tot plegat ha estat després d'un ple salouenc on tots els grups han donat el seu suport a una declaració institucional que reclama l'aprovació immediata del Pla Director Urbanístic per part del CRT. Segons el text aprovat, la demora en l'aprovació del pla posa en perill la inversió del projecte Hard Rock al territori.

També desvincula la seva aprovació de la polèmica al voltant del sistema de redistribució fiscal acordat l'any 2012, que diuen no es veurà afectat per la nova ordenació urbanística imposada per la sentència del Tribunal Superior de Justícia de l'any 2020.

Per tot això, es manté la posició de Salou de negar-se a canviar els estatus vigents i s'insta a la Generalitat i a l'Ajuntament de Vila-seca a complir-los.

DEFENSA DELS INTERESSOS DE SALOU

I és que l'esperit majoritari de tots els grups presents és el de buscar un consens en aquesta qüestió, però sempre vetllant pels interessos de Salou i perquè la normativa vigent garanteixi la inversió projectada.

Ara doncs caldrà veure si el nou pla arriba finalment a votació en el plenari d'un consorci que, recordem, conformen els Ajuntaments de Salou i Vila-seca i la Generalitat.