Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

L’ANC de la Conca de Barberà dissol les assemblees locals per unificar-les a la comarcal

L'ANC ha dissolt les assemblees locals de Montblanc, l'Espluga de Francolí, Vimbodí i Poblet i Sarral per unificar-les en la comarcal de la Conca de Barberà.

La decisió s'ha pres aquest dissabte per unanimitat en l’assemblea comarcal. L’objectiu és evitar la duplicitat de funcions entre les seccions locals i la comarcal, que ja existia. La mesura ja havia estat proposada pel Secretariat Nacional de l’Assemblea. De fet, Neus Cerdà, del secretariat, va participar en la trobada d’aquest dissabte.

Els moviments locals de l’ANC a la Conca van començar a constituir-se l'any 2012 i ara la comarca havia topat amb la impossibilitat de gestionar totes les assemblees.

Amb aquesta fusió, l'ANC Conca de Barberà també ha renovat els seus càrrecs. Jordi Saumell assumeix la coordinació, Maria Vendrell és la nova secretària i Gemma Bonet la tresorera.

Canvia't al 39 a la TDT
hd

No ens perdis, canvia't al 39

Resintonitza el nou canal de TAC12 a la TDT

MÉS INFORMACIÓ