La por als decomissos frena una producció de mascaretes

Una empresa tèxtil d'Alcover que podria reconduir el seu negoci durant l'estat d'alarma tanca per la incertesa sobre els decomissos de material de protecció.

Teles, fils, maquinària i personal per conjugar aquests elements i, per exemple, produir mascaretes de protecció personal. Tot en marxa i disponible per poder fabricar aquest tipus d'elements bàsics que si bé, no serien els homologats, poden ser útils per segons quins sectors de població i de treballadors que aquests dies han d'estar en actiu. Amb tot, no saber si aquests productes seran requisats per les autoritats, un cop surtin de fàbrica, genera el dubte en els clients potencials.

POR A QUÈ NO ARRIBIN AL SEU DESTÍ

És el que ha passat amb una comanda provinent d'una multinacional d'alimentació del territori. Volien mascaretes pel seu personal però han tirat enrere la seva comanda per por que els hi decomissin. Així, l'oportunitat de negoci alternatiu per l'estat d'alarma en aquesta empresa del polígon industrial d'Alcover, s'esvaeix.

Amb quatre treballadors a càrrec seu, aquesta empresa, però, no s'ha plantejat cap expedient de regulació de personal tot i que està pendent de les possibles ajudes que puguin arribar de les administracions per fer front a les pèrdues generades per l'aturada forçada.