Vila-seca vibra amb el multitudinari Cós de Sant Antoni

 

El paraigua no ha tingut dorsal però ha estat tan omnipresent com qualsevol cavall. La resposta de l'afició al món del turf i dels veïns de Vila-seca ha sigut sorprenent. Tot el mal temps, la foto no ha decebut ara que es compleix una dècada de TAC12 al costat del Cós de Sant Antoni.

Aquest home ha estat el gran vencedor de la jornada. Efraín Arguinzones s'ha emportat les dues primeres proves muntant Debira i Garmar, i per davant de Stamp of Approval i Streaming, i d'Eighteen Poems i Cantabra. Ha estat al Premi Torre d'en Dolça, de 1.700 metres, i a la cursa principal, el Gran Premi Ajuntament de Vila-seca, de dos quilòmetres i mig.

Amb pluja i vent de menys a més, la tercera i última proposta de la jornada, el Premi Patronat Municipal de Turisme, amb 1.700 metres, ha acabat en mans del francès Jimmy Martín i a sobre del gran favorit, Not Now Dick. El podi l'han completat completat Carlos Loaiza amb Quick Artist i el mateix Arguinzones amb Dosnueveuno. Seu dels cavalls des del 2002, aviat aquest espai diversificarà la seva oferta amb la creació d'un circuit per a l'escola ciclista.

Acumulem a TAC12 10 diumenges posteriors a Sant Antoni explicant el Cós i segur que repetirem experiència l'any vinent. 

El resum i les primeres valoracions del Cós del 2019