La FiM creix en dies i escenaris

La FiM arriba a la 19a edició amb més bona salut que mai. La Fira de Música Emergent i Familiar de Vila-seca durarà quatre dies en lloc dels tres habituals, començant el dijous 4 de maig i allargant-se fins diumenge 7

Se superaran les 50 actuacions musicals i s'ampliaran els espais amb dos nous escenaris: a la plaça de Voltes i al Celler. Els organitzadors subratllen el caràcter trencador de molts dels artistes que passaran pels vuit escenaris de la FiM que tindràn el Castell com a punt neuràlgic.

Alguns dels noms més destacats en l'àmbit del pop són els de Pale Moon o Socunbohemio. El gènere urbà tindrà representació amb la mescla contemporània i lírica de Boye o el rap rural de Bewis de la Rosa.

D'altra banda, la FiM comptarà amb més músics del territori que mai, 20. El nou escenari de la plaça de Voltes serà l'epicentre dels sons de quilòmetre zero amb concerts com el del tarragoní Eloi Duran o el dels vallencs guanyadors del Sona9 Figa Flawas.

FIM 2023

El bon moment que viu la FiM també s'ha fet palès en l'augment dels col·laboradors i les aliances amb altres certàmens musicals i actors de la indústria. Una consolidació, però, que no ha anat acompanyada d'un reforç de l'aportació econòmica que fa la Generalitat a aquest esdeveniment estratègic per al sector.

La FiM no només són concerts i, com cada any, els professionals podran gaudir d'un ampli programa d'activitats per a artistes i programadors. A més, enguany s'inclou per primera vegada la trobada de primavera de Programa.cat.