El Castell de Vila-seca acull una exposició d'Agustí Puig

La poètica del gest, del sabadellenc Agustí Puig, és la nova mostra que s’exposa al Castell de Vila-seca. Serà la cinquena exposició que acull l’espai des de la seva obertura l’any 2020, cinc d’elles, com l’actual, sota el paraigua de la Fundació Vila Casas, amb qui l’Ajuntament de Vila-seca ha renovat el conveni de col·laboració. Les xifres avalen el recorregut del centre expositiu, amb més de 27.000 visitants en els seus tres anys de funcionament.

La nova exposició  aplega una seixantena d’obres d’Agustí Puig, un artista amb una trajectòria molt vinculada a la Fundació Vila Casas. El sabadellenc treballa principalment la pintura de gran format, però també modela argila, fa ceràmica, escultura i gravats. Li agrada experimentar amb diferents materials i, entre els treballs exposats al Castell de Vila-seca hi trobarem força obra inèdita. De fet, l’artista ha elaborat dos treballs de grans dimensions expressament per aquesta exposició amb voluntat que l’obra dialogui amb l’espai.

La poètica del gest d’Agustí Puig serà una mostra de llarg recorregut i es podrà visitar al Castell de Vila-seca fins al 17 de setembre.