Més efectius per la policia local de Valls

Era una reivindicació del mateix cos policial i també de diversos grups polítics del consistori. La Policia Local de Valls ha incrementat la seva plantilla cobrint set places de lliure concurs i dues més de mobilitat. De les primeres set, cinc les han assumit efectius que fins ara eren interins.

Tots ells, a diferència dels dos agents de mobilitat, un dels quals també treballava de forma provisional a la policia vallenca, hauran de superar durant aquest curs la formació a l’acadèmia de policia. En total són tres les cares noves d’una plantilla que d’aquesta forma minimitza l’impacte de la jubilació de cinc dels seus components a principis d’any. El cos de seguretat ja té ara 31 agents, però la voluntat del consistori és encara ampliar la xifra amb una promoció interna de tres nous caporals que deixarien vacants tres places d’agents.

El consistori vallenc també té previst dotar amb més recursos i equipaments per millorar i ampliar aquest servei. Entre els principals projectes es vol desenvolupar la nova comissaria, per donar solució a l’equipament actual que és obsolet. Un projecte inclòs dins del pacte de govern entre Junts i Esquerra. El nou equipament estaria situat en l’entorn del Barri Antic, en unes instal·lacions més modernes i accessibles. En els pròxims mesos l’Ajuntament definirà l’emplaçament definitiu i el calendari d’execució d’aquesta comissaria tan demandada.