Valls allarga el contracte del servei de bus urbà

L’últim ple ordinari del mandat a Valls ha deixat com a principal argument l’ampliació del contracte del servei de bus urbà, caducat des del 2021. El govern vallenc justifica l’ampliació i continuïtat de l'actual fins al desembre perquè assegura que encara necessita temps per concretar un nou contracte.

La pròrroga activada l’any 2021 finalitzava aquest mes d’abril. Per PSC i CUP, aquest nou retard en la confecció d’un nou contracte del servei deixa en evidència la gestió dels socis de govern, Esquerra i Junts, durant aquest últim mandat. L’acord contempla també la dotació de la partida destinada al servei de bus urbà ampliant-la fins als 263.000 euros per cobrir el servei, que és gratuït pels usuaris, durant tot l’any.

DESBLOQUEGEN EL PROJECTE DE LA COMISSARIA PER LA POLICIA LOCAL

D’altra banda, el ple també va avalar les variacions reclamades per la comissió territorial d’urbanisme incloses al Pla Urbanístic de l’àmbit de l’aparcament de l’Escorxador, que d’aquesta forma, ja té el vist-i-plau d’aquest organisme. Així ja es podrà desenvolupar el projecte de construcció de la futura comissaria de la policia local en aquest espai. Tot i això, el PSC no veu clar l'emplaçament i, per això, amb una abstenció, es va desmarcar de l’aprovació generalitzada del punt.