La UE Valls ensopega contra el cuer i s'allunya del líder

Pas enrere de la UE Valls en la lluita per l'ascens a 3a Divisió. Els vallencs sumen ja tres partits sense guanyar amb dos empats i una derrota. Una jornada que podia ser bona per retallar punts amb el Reddis ha acabat sent tot el contrari. El conjunt de Manel Cazorla no va passar de l'empat a 1 un gol contra el Molins de Rei, el cuer. Els reusencs, per la seva banda, van golejar 0-4 al Santfeliuenc, el tercer.

Davant un equip que va visitar el Vilar amb la intenció que passessin les menys coses possibles, el Valls no va tenir el dia. Tot i això, van ser els vallencs els que van tenir les aproximacions més clares de la primera meitat. Sobretot, fruit de jugades d'estratègia o de centrades d'Aitor Serrano per la banda dreta. Ni Ricky Nogueira ni Sergi Gómez van estar encertats. Amb el marcador encara a zero el Molins es va créixer després del descans i als deu minuts de la represa no va fallar en la seva primera oportunitat. Errada en la sortida de pilota del Valls, contraatac i definició perfecta d'Aleix Plans en l'un contra un.

REACCIÓ AL FINAL

Quedava molt per endavant i el tècnic vallenc va intentar sacsejar el partit amb els canvis. La reacció va arribar, però es va quedar a mitges. El Molins encara es va tancar més, les pèrdues de temps es van accentuar i els visitants van saber aprofitar els nervis d'un Valls que a la desesperada va abusar del joc directe. Tot i això, quan en faltaven 5 per al 90, Joel Coch, de cap, almenys va rescatar un punt valuós però insuficient. L'èpica d'altres dies, aquest cop no va arribar.

El pròxim diumenge dia 30 a les cinc de la tarda últim tren per tornar a entrar a la lluita per pujar a tercera amb el derbi entre Reddis i Valls.