La UE Valls torna de vacances amb ganes de guerra

Les vacances de Setmana Santa han anat de perles a la Unió Esportiva Valls per recuperar jugadors i recarregar bateries en l'últim tram, el més decisiu de la temporada. Comptant el partit d'aquest cap de setmana, als de Manel Cazorla només els quedaran set compromisos per acabar el curs.

Els vallencs visitaran aquest cap de setmana el Viladecans amb bones notícies: Joel, Riqui de Antonio i Gómez ja han abandonat la infermeria i estaran disponibles per enfrontar-se al conjunt del Baix Llobregat. El duel al camp del Viladecans serà clau per no despenjar-se perillosament del líder, el Reddis.

Els blanc-i-vermells saben que, si no hi ha un daltabaix, la temporada vinent seran a Superlliga catalana; això sí, no volen perdre l'estela dels reusencs perquè quedar campions de grup és sinònim d'ascendir a Tercera Federació. Un objectiu ambiciós, però alhora assequible si es recupera una dinàmica guanyadora.

0-3 AL VILAR

Compte, però, perquè els precedents no són bons. En el duel de la primera volta, la Unió Esportiva Valls va viure una de les úniques tres derrotes d'aquest curs fins al moment. El Viladecans es va endur el triomf del Vilar en un partit que va acabar en golejada. A finals de novembre, els de Cazorla van ensopegar per 0-3.

Ara, els vallencs saben que han de fer les coses molt millor. El tècnic fixa la clau en la fiabilitat a l'àrea pròpia per tal de poder ser contundents en camp contrari. Amb tot, el Viladecans va acumular una mala ratxa que el despenjava de la lluita per accedir a Superlliga Catalana; no obstant això, darrerament estan fent bé les coses i les opcions de ser-hi tornen a ser damunt la taula.

El Viladecans-Unió Esportiva Valls es juga aquest diumenge a les 17h.