Guanyar per millorar la temporada al Joana Ballart

Últimes dues jornades de la lliga EBA abans de donar per acabada la temporada regular. A Valls poden semblar un pur tràmit perquè a la pràctica no es juguen gairebé res. No obstant això, encara hi ha al·licients per completar un molt bon curs de la millor manera possible.

El Club Bàsquet Valls és tercer a la taula ara per ara i vol que encara sigui així d'aquí a dues setmanes; si guanyen els dos partits restants, els vallencs acabaran tercers. El tècnic Víctor Neila assegura que no miren de reüll el Barça B per si acaba renunciant a disputar el play-off d'ascens perquè és una possibilitat que no depèn d'ells i que, en tot cas, només beneficiaria el Valls si s'assegura el tercer lloc. A banda d'això, els blanc-i-vermells volen acabar bé l'any al Joana Ballart. El del Navàs és l'últim partit a casa de la temporada i el Valls vol aixecar una mica el llistó del que ha estat un curs irregular jugant com a local.

EL NAVÀS VOL LA PERMANÈNCIA

Quedar tercers no serà un camí de roses. El Navàs té la salvació a tocar, però encara no la té lligada. Per tant, els del Bages volen guanyar a l'Alt Camp per estar del tot tranquils. Ho intentaran amb David Yuste com a màxim exponent; es tracta d'un base amb molt poder anotador. El Valls intentarà contrarestar la capacitat rebotejadora ofensiva del Navàs i el seu contraatac per tal de dominar el ritme del partit i poder optar al triomf.

El Club Bàsquet Valls, encara sense Sergi Domènech, rebrà el Navàs aquest dissabte a les 18h.