La UE Valls canvia d'hora

Els de Manel Cazorla jugaran diumenge a les 12.15 hores i no pas a les 16.30 hores com és habitual per fugir de la manca de llum al Vilar. L'equip vol obrir l'any amb el primer triomf després de cinc jornades sense fer-ho.

Jugui de dia o de nit, el Municipal del Vilar ha de ser el baluard que sostingui la Unió Esportiva Valls entre els millors de la Primera Catalana. Els de l'Alt Camp han aconseguit tan sols quatre punts dels darrers 15 possibles, però no han perdut cap de les últimes quatre jornades.

En qualsevol cas, els números són insatisfactoris i injustos pel rendiment mostrat a la gespa: una UE Valls que genera futbol, però que pateix a l'hora de definir les seves ocasions. La situació ha de canviar ben aviat, diumenge (12.15 hores) i contra el Vista Alegre, tercer per sota, amb un partit més que els locals i amb sis punts menys.

Es farà estrany veure competir l'amateur de la Unió Esportiva Valls al migdia perquè, històricament, l'hora del futbol ha estat posterior al dinar dominical. Amb una jornada menys que el líder, són tan sols vuit punts els que separen Manel Cazorla d'una part capdavantera assolible encara per a la majoria d'equips de la categoria.

Èric Martí i Xavi Fabra són baixa segura aquest cap de setmana. La resta del grup estarà a disposició per afrontar el duel inaugural d'aquest 2022. Els vallencs van descansar el cap de setmana passat, el de la represa posterior a Nadal.