El CB Valls estrena l'any a Barberà

El segon de la Lliga EBA (8-3) es desplaça al parquet del cuer (1-10), aquest dissabte a les 19 hores, amb la baixa segura de Jonathan Medina i el dubte de Guillem Fàbregas.

Els problemes d'infermeria han impedit que l'equip dirigit per Oriol Pozo completi una setmana de treball perfecta, però és i serà la tònica habitual de l'inici de la segona volta de la fase regular, sigui per lesions o casos COVID enmig de la sisena onada. El 2021 va tancar-se amb derrota al Joana Ballart contra el CB Salou, però va ser tan sols un esborrany enmig d'un molt bon inici de campanya.

Ara cal seguir sumant per no allunyar-se d'un El Olivar que comanda la taula amb una victòria més. L'anada va ser còmoda per al CB Valls (75-54), però els clubs de la zona perillosa es veuen en l'obligació d'incrementar exigències i de sumar allà on sigui per evitar el descens.

El CB Valls tan sols ha perdut un cop fora de casa; va ser a Castelldefels, oponent de la pròxima setmana, el 22 de gener, en partit que narrarem en directe a TAC12.