×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 354

Dos oficis per Decennals

Amb la voluntat d’evitar una concentració multitudinària a l’interior de l’església de Sant Joan de Valls coincidint amb l’ofici de la Candela en un any especial per la celebració de les Decennals, en aquesta edició se n’oficiaran dos. Un a les nou del matí i un segon, a les onze. En ambdós casos s’acotarà l’aforament del temple a un miler de persones, que hauran de reservar la seva plaça seguint el mateix sistema que ja es va provar amb èxit per la passada festa major, amb restriccions per la pandèmia.

L’ofici central també es podrà seguir en directe a través de les xarxes socials per un canal dedicat a les festes. Aquest el presidirà l’arquebisbe de Tarragona Joan Planellas, que també serà present als actes de trasllat a l’altar i retorn al cambril de la imatge de la Mare de Déu de la Candela i a la processó votiva. Un acte multitudinari amb participació de seguici i entitats que podria patir canvis segons l’evolució de la pandèmia.

D’altra banda, la celebració de la novena comptarà amb una major presència femenina. Seran tres les dones que hi predicaran; entre elles la benedictina Teresa Forcades o l’expresidenta de Càritas, Carme Borbones.