L'Àliga de Valls també balla pel Corpus

L'Àliga de Valls ha ofert la seva ballada a l'església de Sant Joan pel Corpus de forma excepcional. Ho ha fet després d'una eucaristia amb aforament limitat a 300 persones que ha culminat amb la processó de la Custòdia per la nau del temple. La basílica també ha comptat amb una catifa floral com les que solien guarnir els carrers vallencs durant els Corpus Christi previs a la pandèmia.

L'Àliga sempre reserva la ballada dins l'església per a la nit de Completes, és per això que la d'aquest diumenge ha estat una celebració molt especial. La ballada de l'Àliga ha comptat amb els inseparables Aligons i la música de la Cobla de Ministers Bufalodre.

CATIFA

Els gegants i gegantons no han pogut participar en la processó, ja que s'ha dut a terme dins de l'església, i han fet guàrdia a la porta del temple. Sigui com sigui, els vallencs i vallenques han viscut el Corpus amb molta emoció.

L'Àliga tornarà a l'acció d'aquí a ben poc, el 23 i 24 de juny. Llavors, també ballarà a l'exterior de la basílica i acompanyada de la resta d'elements del seguici. Les ballades a l'aire lliure seran amb públic i totes les mesures sanitàries.