UE Valls - Banyoles (2-0)

Digna UE Valls, que acomiada el Vilar futbolístic amb un triomf en la penúltima jornada de la Tercera Divisió. El descens a Primera Catalana ja és matemàtic, però els de Joan Antoni Pallarès volen sumar tants punts com quedin.

Els gols d'Albert Plana (44') i Jordi Prades (61') han neutralitzat un Banyoles que des d'avui també és equip de Primera Catalana. Que ja no sigui possible continuar un any més, el segon, a categories estatals, no significa que els de l'Alt Camp no tinguin la intenció d'acomiadar-se orgullosament.

Per aquest motiu, Pallarès ha preparat el partit amb canvis puntuals, però deixant clar que guanyar era important per la imatge del club i especialment per l'afició, que només ha pogut veure el seu equip amb comptagotes per les restriccions sanitàries.

El principal canvi de l'onze s'ha produït a la porteria i amb la tornada de Gonzo en substitució d'Agüero. Els moviments sota pals van ser freqüents durant el primer tram de campanya fins que Agüero va convertir-se en fix. En qualsevol cas, tots dos porters han demostrat tenir nivell per defensar els guants del projecte inaugural vallenc a Tercera.

La campanya es tancarà diumenge (18 hores) i al camp de l'Horta, rival amb pretensions elevades amb la incorporació de Víctor Valdés i que, amb el pas de les jornades i l'adéu de l'exfutbolista del Barça, ha anat de menys a pitjor per acabar descendint. Un triomf permetria la UE Valls acabar amb més d'un punt per jornada; ara en té 29 en 29 partits jugats.

 

Fitxa del partit:

https://www.fcf.cat/acta/2021/futbol-11/segona-fase-tercera-divisio-nacional/grup-5e/aa/valls-ue-a/aa/banyoles-ce-a