L'Escola Robert Gerhard resol la polèmica dels darrers dies incloent estudis de música moderna al catàleg

Després de mesos d'estira-i-arronsa entre l’Associació de Pares i Mares dels Alumnes, equip docent i Ajuntament, el consistori vallenc ha donat resposta a les demandes dels usuaris i professionals de l’Escola de Música Municipal Robert Gerhard i ha trobat la fórmula per donar continuïtat al projecte actual i al catàleg d’estudis del centre. L’Escola de Música incorporarà de manera permanent el curs vinent al seu projecte educatiu els estudis de música moderna.

Durant els últims tres anys aquests estudis s’han desenvolupat ja en el marc d’un programa extern que ha tingut una gran acollida. El contracte de quatre docents per desenvolupar aquest projecte, però finalitzava enguany. Ara, amb la incorporació dels estudis de música moderna al catàleg oficial, també s’ampliarà la plantilla fixa del centre amb quatre places a les quals podran opositar els actuals professors que ja treballaven fins aquest curs en el programa extern i que ara es quedaven sense feina.

El consistori vallenc confia a poder incloure la nova oferta formativa a partir del setembre vinent. Ho haurà de fer amb una nova direcció que, malgrat tot, es mostra satisfeta amb el compromís pres pel consistori vallenc.

ca padro

Més enllà del paquet formatiu, el consistori vallenc també preveu desenvolupar el projecte de trasllat de l’escola de música a l’edifici de Ca Padró, al centre històric de Valls. Al pressupost d’enguany s’inclourà una partida per desenvolupar els estudis arqueològics de l’immoble. El govern actual confia poder tenir el projecte redactat l’últim any de mandat.