El CB Valls pot arrodonir un 2020 gairebé perfecte

Els d'Oriol Pozo no perden com a visitant a la Lliga EBA des del desembre passat i diumenge disputaran a Alpicat, a qui ja van guanyar setmanes enrere, l'últim compromís previ al Nadal diumenge.

Serveixi o no de referent, el CB Valls va ser molt superior a l'Alpicat el 20 de setembre: 44 a 76 en el primer compromís oficial de la campanya. Els lleidatans, però, van desfer-se tot seguit dels altres dos representants tarragonins de l'EBA, l'ADT Torreforta i el CB Salou. Mentre que l'equip de la capital de l'Alt Camp suma tants compromisos d'EBA com victòries, 3, els del Segrià només han jugat un dia més i amb derrota contra l'Artés fora de casa. Fer cas a la classificació, cuer contra líder, seria contraproduent.

cb valls 9 desembre 2

Que el CB Valls pugui competir amb la plantilla al complet és l'única assignatura pendent perquè Diamond Onwuka no tornarà fins al 2021 mentre que Martí Viader també és baixa per lesió. Roger Riu és dubte i Guillem Fàbregas arrossega molèsties: no treballarà en condicions durant la setmana però, en principi, arribarà a temps a l'última jornada del 2020 per als vallencs.

L'Alpicat-CB Valls se celebrarà diumenge a les 19.30 hores. La darrera ensopegada fora de casa va produir-se a la pista del Roser i a finals del 2019.