Valls reeditarà la fàbrica de les il·lusions adaptant el format

Valls reeditarà la fàbrica de les il·lusions. Una proposta nadalenca per als més petits nascuda l'any passat i que tindrà continuïtat malgrat la Covid-19. L'activitat, això sí, s'adequarà a la normativa sanitària, i els participants s'hauran d'inscriure prèviament. Objectiu: ajudar els reis mags a complir tots els desitjos.

Un viatge espacial per les estances de la Cooperativa Agrícola en què els participants podran ajudar a fer possible que tots els infants compleixin amb els seus desitjos per la nit de Reis. És la proposta que el Centre Cívic de Valls reeedita, amb format adaptat a les circumstàncies sanitàries i que redefineix com un espectacle familiar, sensorial i audiovisual.

La fàbrica de les il·lusions es celebrarà els dies 2, 3 i 4 de gener en horaris de matí i de tarda. L'espectacle, que durarà uns vint minuts està destinat preferentment a nens de 3 a 11 anys, que hi hauran d'assistir acompanyats per un adult.

Les entrades per assistir-hi es podran adquirir a partir del 16 de desembre a través de la web de l'Ajuntament o a les taquilles del Teatre Principal. En el moment de l'adquisició, dos euros per entrada, s'haurà d'especificar la franja horària en què es visitarà l'espectacle. El projecte compta amb la col·laboració de la Societat Agrícola de Valls, el Grup del Teatre Principal i diversos establiments comercials de la ciutat.

A banda d'aquesta proposta, el centre cívic també organitzarà durant el nadal vallenc la cagada del Tió a la plaça Pilar Prim, i el cap d'any infantil, al Centre Cultural.