UE Valls - Sant Just (3-1)

Primer partit com a local de la pretemporada de la Unió Esportiva Valls i triomf convincent davant un equip de Primera Catalana, el Sant Just. Queda encara molta feina prèvia abans del debut a la Tercera Divisió però els de Joan Antoni Pallarès, de moment, ja convencen.

La UE Valls no sap què és perdre aquest llarg estiu i suma dues victòries en els dos compromisos disputats fins ara. Prou segur al darrere, domini evident, sobretot durant la primera part, i símptomes positius quan queden quatre setmanes per a l'inici de la temporada.

Gómez va protagonitzar l'1 a 0 al minut 4 i al primer toc després d'una assistència dins l'àrea de Riki. Molts d'aquests jugadors saben perfectament què espera Pallarès d'ells perquè ja van competir junts a Primera Catalana i fins i tot a Segona. Aproven en atac i també en defensa quan, si és necessari, sorgeix el nouvingut Gozo per evitar ensurts. El 3 a 1 davant el Sant Just per culpa de la pluja, molt insistent durant moments puntuals del partit.

lluvia

El mateix Gómez va marcar el segon abans del descans, al segon pal i lliure de marca gràcies a una encertada cessió des del cantó dret. Cesc va aconserguir el tercer i definitiu a la represa, mentre que Jan González va marcar l'únic gol del Sant Just.

El següent compromís dels de Joan Antoni Pallarès es produirà aquest cap de setmana, possiblement al Vilar i contra el juvenil del Nàstic. L'amistós a la Pobla que havia de jugar-se demà s'ha cancel·lat per decisió unilateral del filial grana i després que la UE Valls adquirís test serològics, exigència prèvia a la seva celebració.