Valls distingeix Marta Galimany a la Nit de Premis

La 37a edició de la Nit de Premis de Valls va ser atípica. La gala es va celebrar dissabte passat, quatre mesos més tard que de costum a causa de l’impacte de la Covid-19. Una pandèmia que també ha obligat a canviar el format i emplaçament de l’acte, que es va traslladar al Convent del Carme. En ell, l’atleta Marta Galimany va ser distingida com a Vallenca de l’Any.  

L’atleta del Futbol Club Barcelona, Marta Galimany, va haver de seguir des de la llunyania l’homenatge de la ciutat en forma del principal guardó que reserva pels seus vallencs més destacats la Nit de Premis. No va poder recollir personalment el guardó de Vallenca de l’Any, però va ser present a la gala en format audiovisual per agrair el reconeixement amb un discurs emocionat i emocionant.

L’altre guardó principal d’una Nit de Premis va fixar-se en la tasca dels pagesos de la Indicació Geogràfica Protegida Calçot de Valls, un segell amb 25 anys d’història. Les entitats organitzadores de la Nit de Premis li van atorgar un premi a la Iniciativa Cívica que vol esperonar els pagesos després d’una última campanya pèssima per l’impacte de la Covid.

CALÇOT

En total van entregar-se 19 guardons més repartits en un total de 14 premis impulsats per diferents entitats com la Cambra, la Fundació Ciutat de Valls, o les colles castelleres, entre altres. La gala d’entrega de premis va canviar de format i emplaçament per exigències de la pandèmia. Sense sopar inclòs a l’acte, els premiats van recollir els guardons al claustre del Convent del Carme. Un espai a l’aire lliure i amb garanties de seguretat sanitària.