L'inici d'obres de la comissaria dels Mossos a la Torre es retarda

Es retarda l’inici de les obres de la futura comissaria dels Mossos d’Esquadra a Torredembarra. S’havia anunciat que havien d’iniciar-se al mes de setembre i, de moment, encara no han començat els treballs ni s’ha fixat data. El motiu, segons va explicar l’alcalde, és tècnic. El projecte no preveu la recollida d’aigües pluvials per reaprofitar-les i xoca amb les ordenances locals.

Les obres que sí que estan avançant i s’espera que acabin d’executar-se en el termini previst són les del passeig de Miramar. Tot i això, des de la regidoria de via pública s’adverteix que una problemàtica amb una torre de llum d’Endesa podria retardar-les. S’assegura que per Nadal la via serà transitable, si més no parcialment.

Modificació de crèdit

Són respostes del govern torrenc al control de l’oposició en el marc d’un ple del mes d’octubre que va servir també per aprovar una modificació de crèdit, tirnat de romanent, de 162.000 euros. Diners que es destinaran a cobrir jubilacions, pagar la taxa d’ús de les platges de l’any passat i també a invertir en millores informàtiques al consistori. Tot i que el punt es va aprovar sense vots en contra, des de l’oposició es va aprofitar per qüestionar la capacitat de planificació de l’equip de govern.

El plenari també va aprovar la concessió a l’empresa Volley Sport Ponent de l’explotació del bar de la zona esportiva municipal, que d’aquesta forma tornarà a estar operatiu.