Una aplicació millorarà la comunicació amb la Policia Local de Torredembarra

Aconseguir una interacció directa entre la ciutadania i la Policia Local en cas d'emergència. Aquest és l'objectiu de la nova aplicació mòbil que han posat en marxa l'Ajuntament i la Policia Local de Torredembarra.

La nova eina permetrà als ciutadans de Torredembarra alertar de manera directa a la Policia Local de diferents incidències com violència de gènere, ocupacions d'immobles, COVID-19 o emergències generals. En el moment d'activar una alerta, aquesta apareixerà al panell de control de la central de la policia torrenca, cosa que permetrà activar els recursos necessaris de manera immediata.

L'eina, en la que es treballa des de fa dos anys, veu la llum ara amb la intenció de millorar la resposta contra els diferents delictes i emergències.

És per això que ara l'objectiu és que els ciutadans es descarreguin i facin seva l'aplicació. Aquesta va dirigida tant a la ciutadania en general com en concret al sector comercial. També es tindrà en compte la informació de la seva existència als visitants del municipi, sobretot a l'època estival.

El projecte de l'aplicació, que ja es pot descarregar a través dels operadors corresponents, ha tingut un cost de 13.000 euros.