El millor patinatge d'Espanya, a Torredembarra

El pavelló Sant Jordi s'ha estrenat com a seu del Campionat d'Espanya 'solo dance'. Paral·lelament se celebra el Trofeu Nacional 'solo dance' i Línia de Torredembarra.

La competició a porta tancada compta fins dilluns amb la participació de 114 patinadors i patinadores d'onze comunitats diferents en les modalitats de 'solo dance' i patinatge artístic de línia. Només hi ha hagut participació catalana en el Trofeu Nacional, ja que la crisi sanitària va impedir que se celebrés prèviament el Campionat de Catalunya classificatori. D'aquesta menra , la Federació Catalana de Patinatge va decidir no inscriure cap esportista i acordar amb l'Espanyola la presència dels seus integrants en l'altre torneig celebrat aquest cap de setmana a Torredembarra, el Trofeu Nacional.

Així, el Club Patinatge Torredembarra, organitzador de la jornada amb el suport de l'Ajuntament, disposa de nou participants: Lídia Alomà, Mireia Vidilla, Marta Roca, Ot Font, Berta Gargalló, Ariadna Gironès, Paula Martínez, Janet Jordan i Elena Fortuny, les tres últimes en categoria sènior. Una cita esportiva que arriba després de mesos en què els entrenaments han estat irregulars arran de la COVID-19, en molts casos impossibles o adaptats tant com s'ha pogut a l'actual context de crisi sanitària.