Què va passar els últims cops que el Nàstic va jugar a Lleida?

El Nàstic no ha guanyat mai com a visitant al Lleida Esportiu, el successor de la desapareguda Unió Esportiva Lleida. Els dos anteriors cops, també a la Segona B, van acabar en empat i derrota. Dissabte (18.30 hores) serà el tercer intent dels grana, que funcionen millor com a visitants que no pas com a locals.

La Terra Ferma és especialment recordada per aquella marea grana prèvia a l'ascens a Primera Divisió, però darrerament no ha aportat alegries per als aficionats. Serà el primer cop en cinc anys que el Nàstic jugui allà en Lliga i davant el Lleida Esportiu. La darrera vegada va ser l'octubre del 2014, el tram inicial de la campanya que va acabar amb els de Vicente Moreno pujant a la categoria de plata. Un gol d'Albístegui al 71 va evitar que els tarragonins esgarrapessin res de profit de la capital del Segrià.

Menys negatiu va ser, en canvi, el penúltim pas per Lleida. Va ser hores abans de la nit de Reis i amb aquell Nàstic que, poc després, va augmentar al ritme per accedir a la promoció on va caure a la final davant el Llagostera.

El nou Lleida Esportiu és favorit, ocupa la quarta plaça amb tres victòries, un empat i una derrota, i competeix sense Pedro Martín, el fitxatge estrella del Nàstic, que segueix a la part baixa cinc punts per sota.