×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 350

El procés per escollir l'actual gerent de l'EMT arriba als tribunals

Polèmica al voltant de la tria, l'any 2016, de l'actual gerent de l'Empresa municipal de Transports de Tarragona. El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha acceptat parcialment el recurs presentat per un aspirant del concurs públic organitzat per a ocupar el càrrec. Esquerra ja ha acusat l'actual govern d'un nou cas de mala praxi.

El recurs va ser interposat per un dels aspirants que van participar en el procés de selecció del gerent de l'Empresa Municipal de Transports Tarragona, fet el 2016, en convocatòria pública i que hauria afectat l'ordre final del resultat de l'avaluació.

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha estimat parcialment aquest recurs, fet que Esquerra Republicana ha aprofitat per recordar que van votar en contra del procediment utilitzat per fer la selecció, que malgrat ser un procés que havia de garantir la transparència i igualtat d'oportunitats, va acabar sent opac i un exemple més de mala praxi del govern actual.

Mentrestant des de l'equip de govern s'han mostrat confiats en la legalitat del procediment i defensen que, precisament el procés de selecció emprat, amb un concurs públic i no per designació directa d'un càrrec de confiança com s'havia fet habitualment com una manera de fer que garanteix la transparència.

Un recurs del qual es va informar els diferents grups municipals en la reunió del Consell d'Administració celebrada aquest dijous, i en la que es va aprovar la incorporació de vuit nous autobusos al servei de transport públic urbà, que han suposat un import de més d'1.600.000 euros.