Ricomà exposa els objectius del nou govern i confia en el suport dels Comuns

Pau Ricomà vol intentar un govern del canvi a Tarragona, i per això avui ha plantejat les línies mestres d'un possible acord, complicat d'entrada, entre els independentistes i els comuns, però que ell veu possible. Entre les propostes, els Consells de Districte, l'anella verda o una regeneració urbana de Tarragona.

Després de rebre el suport a la seva investidura tant de la CUP com de Junts per Tarragona, Pau Ricomà ha presentat aquest divendres els 18 punts que vol que siguin la base d'un futur pacte de govern amb aquestes dues formacions i, sobretot amb Tarragona En Comú, que ara mateix té la clau de qui ostentarà l’alcaldia tarragonina el proper 15 de juny.

Un seguit de punts com la creació de els Consells de Districte, la regeneració urbana de la ciutat o la potenciació i ampliació de l'anella verda, sorgits del programa electoral d'Esquerra, que els republicans han combinat amb les propostes que durant la campanya han rebut des de la resta de formacions.

Uns republicans que són conscients de la importància que té ara mateix el posicionament d'uns Comuns amb qui diuen començaran converses formals ben aviat. Creuen que la seva proposta i les ganes de canvi que diuen han vist en campanya per part de la formació han de facilitar l'entesa.

Ricomà també ha mostrat la seva disposició a afegir noves propostes o replantejar les ja indicades per tal d'arribar a l'acord més ampli possible