×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 350

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 354

Josep Poblet s'acomiada com a president de la Diputació de Tarragona després de 12 anys

Josep Poblet, s’ha acomiadat com a president de la Diputació de Tarragona en l’últim ple del mandat d’aquest ens supramunicipal. Poblet ha estat 12 anys ostentant aquest càrrec més 15 anys com a diputat. Un ple on segurament s’han parlat dels possibles pactes per governar aquesta institució.

El mandat de la Diputació de Tarragona també arriba al seu final i amb ell l’etapa de Josep Poblet com a president d’aquest ens. Aquest ha estat l’últim ple de la vida política de Poblet, qui ha estat president d’aquesta institució supramunicipal els últims 12 anys. A banda, dels 15 més com a diputat. En total prop de 27 anys al servei de la Diputació. Assegura que ha estat una gran responsabilitat i privilegi. Una oportunitat que li ha permès descobrir tota la demarcació de Tarragona. 

Poblet ha assegurat que aquesta etapa l’ha fet molt feliç i que enrere li queden els moments més durs. Ha volgut fer un agraïment especial als 1.200 treballadors que té la Diputació i a totes les persones que han format part d’alguna de les corporacions que ell ha presidit, en especial la d’aquest últim mandat que ara es tanca.

Un últim ple on segurament els diversos partits han parlat dels possibles pactes per governar la Diputació. La incògnita és saber amb qui voldrà pactar Junts per Catalunya. Si ho farà amb Esquerra Republicana, guanyadora en vots i diputats provincials o amb el PSC, amb qui actualment ja governen. Després de les eleccions del 26 de maig el ple de la diputació queda amb 11 diputats pels republicans, 8 per Junts, 7 pels socialistes i un últim diputat per Ciutadans.