Enrique Martín també és el cuer

 

Les estadístiques del Nàstic des que va produir-se el canvi a la banqueta són pèssimes. No és el primer cop que ho diem però pel camí han empitjorat: l'entrenador també tanca la seva classificació particular.

Són paraules del mes de novembre, i d'aquí no s'ha mogut Enrique Martín. Des que va arribar a la tardor només ha esgarrapat 4 victòries en 18 partits davant l'Oviedo, l'Extremadura, el Còrdova i el Reus Deportiu, aquesta última de regal. Això significa que el 72,3% dels punts en disputa han volat, situant el Nàstic d'Enrique Martín al pou de la classificació.

Des de la jornada 11, el dia del debut del navarrès al Nou Estadi, cap altre tècnic de Segona presenta registres tan pobres com els de la banqueta grana. Amb un tret diferencial considerable respecte a l'època de José Antonio Gordillo: la plantilla d'ara és pràcticament nova amb més d'una desena d'incorporacions.

Queden 14 jornades, 42 punts, i set separen el Nàstic de l'últim conjunt que se salvaria avui, el Lugo. Ara bé, aquest cap de setmana els gallecs aconseguiran un triomf sense pujar ni baixar de l'autobús perquè guanyaran l'eliminat Reus Deportiu. Si Enrique Martín no desperta aquest dissabte davant l'Albacete, el miracle de la remuntada serà també una utopia gairebé impossible d'aconseguir.