Shinus Sport és la comparsa guanyadora d'un Carnaval de Tarragona que ja és història

Shinus Sport és la comparsa guanyadora del Carnaval de Tarragona. En segona posició va quedar la també guanyadora de la Disfressa d’Or d’enguany, Som i Serem Urban Style. Aquestes dues comparses són les que tindran el regnat de l’any que ve. El carnaval tarragoní ja ha finalitzat amb la tradicional crema de la bòta.

Sota els plors del dol, que anunciaven que el carnaval de Tarragona s’estava acabant, un satiritzat alcalde de Tarragona donava permís a Llucifer per encendre la Part Alta. En poca estona els carrers es van impregnar de les espurnes i olor de pólvora. Aquesta és la primera gran sortida de les principals colles de diables de la ciutat. D’aquest seguici també en formen part les quatre bèsties de foc de la ciutat. I en l’arribar a la plaça de la Font és el moment del testament. L’arquebisbe de Tarragona i els mossens de la diòcesi tarragonina són els que més els va tocar el rebre a causa dels diversos casos d’abusos sexuals a menors. També l’alcalde Ballesteros i els seus projectes com l’autobús gratuït o la Tabacalera. Després va arribar el moment de la crema de la bòta i els ninots. Acompanyats durant gairebé 20 minuts de tot el seguici de foc omplint de fum tota la plaça de la Font.

I amb tot cremat és el moment dels nervis entre les comparses. Després d’escoltar el veredicte de les 15 millors arriba el gran moment conèixer qui tindrà el regnat l’any que ve. Aquesta era l’alegria dels membres de Shinus Sport al saber que la seva temàtica Samurai els havia fet guanyadors d’aquest Carnaval.

La comparsa Som i Serem Urban Style, ja es van emportar la millor Disfressa d’Or amb la seva deessa que parlava de l’empoderament de les dones i ara aconseguien la segona posició.

Ara toca doncs reposar després d’uns dies intensos marcats per la gresca i la disbauxa. I esperar fins d’aquí aproximadament un any per tornar a viure un dels millors carnavals.