Nàstic - Cadis (2-3)

El bon rendiment ofensiu liderat per Luis Suárez i Kanté no ha evitat una derrota que manté el Nàstic al pou de la taula i que esvaeix la il•lusió per la peranència dels darrers dies per l'empat a La Corunya.

Poc abans de complir-se el primer quart d'hora de partit Machís ha aconseguit el primer gol, a mitja distància i després d'una bona assistència del reusenc Querol. La reacció del Nàstic, però, ha estat ràpida i Luis Suárez ha igualat al 19'.

La mala fortuna s'ha apoderat de Kanté, protagonista de l'1 a 2 en pròpia porta. El davanter, que ha passat en poques hores de ser baixa per lesió, segons Enrique Martíín, a titular ha desviat amb el cap una sacada de còrner gaditana (35').

A la represa el Cadis ha situat coll amunt la jornada amb l'1 a 3 obra de Vallejo (51'). Ara bé, el Nàstic ha reviscolat de penal mitjançant Kanté al 55'. El mateix futbolista sabadellenc ha disposat poc després d'una clara ocasió per empatar. També el Cadis i a través de Querol.

La fe en la remuntada ha despertat els tarragonins que han vist entrar Sadik i Barrada com a relleus des de la banqueta i en substitució de Pipa i Fali. Palanca (80") ha estat l'últim recanvi com a relleu de l'actiu Kanté, que ha deixat bones senacions tot i la mala fortuna de la primera part.

La setmana vinent el Nàstic repetirà dia amb la visita al Nuevo Sadar de l'Osasuna, dissabte a les 18 hores.