CBT - Calvià (81-80)

Una cistella de Dani Tugores en l'últom segon permet que el líder CBT mantingui el marge de dues victòries sobre el primer rival que quedaris fora de la fase d'ascens a LEB Plata.

El Calvià obre la zona de 'playout' de la Lliga EBA però és un equip transformat que no té res a veure amb el de principis de curs. Ha arrinat en ratxa al Serrallo gràcies a les victòries contra rivals directes com el Castellbisbal i el CB Valls, la primera com a visitant de tot el curs. Sí, era un partit trampa.

L'encert i la fortuna a les acaballes ha ajudat els blaus que són líders de la taula amb un balanç de 15-3 quan queden 8 jornades per celebrar-se. Una setmana més el pivot Ferran Torres ha exercit de líder dels seus, aquest cop amb 21 punts, 8 rebots i un excel·lent 30 de valoració global. Adrià Duch l'ha acompanyat ofensivament amb 16 punts per neutralitzar els 24 i 19 dels visitants Iván Matemalas i José Maria Morales, respectivament. Els balears han registrat millors percentatges que el CBT però no ha estat suficient per endur-se el triomf i convertir-se en el segon equip capaç de sumar al Serrallo durant el present curs. 

Diumenge (17 hores), els de Berni Álvarez passaran per la pista del Salt, de la part baixa.

Parcials: 22-21, 22-19, 18-19 i 19-21.

Estadística del partit:

http://competiciones.feb.es/estadisticas/Partido.aspx?p=2015568&med=0