Victòria pels Xiquets de Reus i els Moixiganguers en la jornada de dissabte del Concurs de Castells

La jornada de dissabte del Concurs de Castells de Tarragona veu la victòria ex Aequo dels Xiquets de Reus i els Moixiganguers d'Igualada.

Situació inèdita la que va viure la jornada de dissabte del Concurs de Castells, amb dues colles comprtanit ex-aequo la primer aposició final. I ñes que els Xiquets de Reus i els Moixiganguers d'Igualada van clacar la mateix actuació aconseguint decarregar el castell més gran descarregat un dissabte a la TAP, el 3d9 amb folre. Les duus ecolles el van acompanyar del 5d8 i el 2d8 amb folre, compratnit també la vuitena posició final de la classificació general.

En trecrea posició van acabar uns sagals d'Osona que van ser els únics de la resta de colles que van poder decsarregar el 2d8 folrat, Un castell al que no van poder optar uns castellers de Sant Pere i Sant Pau que van veure com les bases del Concurs els negaven la possibilitat d'intentar-lo a la quarta ronda per ser incompatible amb el 2d7 que havine descarregat abans. Els de la camisa verda havien descarregat el 3d8 a la primera ronda i carregat el 4d8 a la segona per a ocupar la quarta posició final

Pel que fa les altres dues colles del camp de Tarragona presnets dissabte a la TAP, destaca el 2d7 descarregat pels Xiquets del Serrallo, tercer de la temporada. Els del barri mariner e`ro no van poder amb els altres dos grans objectius del dia, el pilar de 6 i el 5d7 amb l'agulla.

Tampoc van poder amb le seu gran repte els Nois de la Toprre, que a la quarta ronda van fer el primer intent de la seva història sobre el 4d8. Aabans però ja havien fet la seva feina bàsica descarregant el 5 i el 7d7 i el 3d7 per sota